FinansWatch

Beskæftigelsen i finanssektoren er faldet med flere tusinde

Der arbejder langt færre i finanssektoren i dag end for 10 år siden, viser ny opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Særligt hos banker og realkreditinstiutter er faldet i beskæftigelsen stort. Det skyldes en massiv "digital innovationskraft", lyder det fra adm. direktør i FA.

Faldende beskæftigelse i finanssektoren skyldes, at der er forsvundet flere funktioner, end der er opstået, siger adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, Mariane Dissing. | Foto: PR/FA

De ansatte i finanssektoren har langt færre kolleger i dag end for 10 år siden.

Det viser en ny opgørelse, Finanssektorens Arbejdsgiverforening har lavet på baggrund af indberetninger fra sin medlemskreds.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Interne dokumenter afslører advokats nøglerolle i sag om muligt skyldnersvig

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Advokat faciliterede overførsler af store beløb til folk omkring ejerkredsen i det nu konkursramte Fenero Capital, hvor han som "kassemester" administrerede økonomien. Eksperter har aldrig set noget lignende og kalder det "en omgåelse" af de klassiske forhold mellem bank og kunde. Advokaten selv ser intet underligt i modellen og afviser at have gjort noget galt.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs