FinansWatch

Wall Streets fede katte fester igen

Lønningerne i USA's banker satte sidste år rekord med 135 mia. dollars, men de højest betalte må vente på at få en større del af deres bonus udbetalt. Bankcheferne reagerer på forargelsen over den hurtige tilbagevenden til de gode gamle dage.

Savannah - De højt betalte medarbejdere hos Wall Streets banker og vekselerere må vente flere år på at få hele deres aflønning for 2010 udbetalt. Hermed håber storbankerne på at afbøde den kritik, som deres udbetaling af rekordhøj løn og bonus blot to år efter, at de blev reddet ud af finanskrisen, har udløst.

For de bedst betalte bankfolk synes forsinkelsen at være et mindre onde i betragtning af gennemsnitlige lønforbedringer på 3 pct. De kommer i en situation, hvor alle andre dele af amerikansk erhvervsliv har stagnerende lønninger eller i bedste fald stigninger omkring en enkelt procent, hvilket næppe kan holde trit med inflationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs