FinansWatch

PFA poster 200 millioner i hotelprojekt på Islands Brygge

Ejendom skal konverteres til hotel med godt 200 værelser. Operatøren til det kommende hotel i seks etager er allerede på plads.

Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

PFA omdanner ejendom på hjørnet af Gullfossgade og Artillerivej på Islands Brygge til hotel. Den samlede investering er på ca. 200 mio. kr., hvilket inkluderer en projekteret ombygning, skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Når ombygningen er på plads, rykker den danske hotelkæde Guldsmeden Hotels rykker ind som operatør af hotellet, der bliver 7159 kvm fordelt på seks etager og kommer til at rumme godt 200 værelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs