FinansWatch

Ny Pensam-direktør er vant til at kæmpe med krampe

Pensams nye mand i direktionen har før kæmpet sig igennem kramper - både Pensams investeringskramper, der for nogle år siden gav elendige afkast, og hans egne kramper i benene, der ramte ham midt i New York. Nu skal han få Pensam igennem en massiv krampe i kundetilfredsheden.

Benny Buchardt Andersen

1 time, 8 minutter og 12 sekunder efter, Benny Buchardt Andersen har begivet sig ud på ruten i New York sammen med 47.107 andre deltagere i New York City Marathon, passerer han 10 kilometermærket. Det er søndag 6. november 2011, og den skyfri himmel lader solen varme den ellers kolde efterårsformiddag op til omkring 10 grader.

Indtil videre flyder Benny Buchardt Andersen roligt med det multifarvede hav af løbere, der strømmer igennem New York. Men om få kilometer går dagen fra smuk og lys til grum og mørk for Benny Buchardt Andersen, der pludselig står over for en hård prøvelse – mere om det senere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs