FinansWatch

Med erfaring fra et hangarskib står direktør i spidsen for hurtig, lille forsikringsdestroyer

Efter seks år i spidsen for Storstrøms Forsikring kan adm. direktør se tilbage på en fordobling af indtægterne og frem mod en ny fordobling, hvis alt går efter planen. Lederstillinger hos Tryg, et kortvarigt ophold hos jysk forsikringsselskab og en turbulent tid i privatlivet har brolagt karrierevejen for direktøren.

Per Guldbrandsen, der har været adm. direktør for Storstrøms Forsikring siden 2016, ses her ved selskabets generalforsamling i april. | Foto: Patrick Kirkby/Storstrøms Forsikring

Fuglekvidren dominerer lydbilledet, da FinansWatchs udsendte ankommer til interviewaftalen med Storstrøms Forsikrings adm. direktør, Per Guldbrandsen. Et tryk og et ryk i dørhåndtaget på den gamle borgmesterbolig, som i dag er forsikringsselskabets hovedsæde, har ingen effekt – man banker på, hvis man vil noget.

Døren åbnes af it-chefen, som gennem et par rum med stukloft viser vej til Per Guldbrandsens kontor. Udsigten fra direktørkontoret er – ifølge direktøren selv – formentlig en af landets bedste med kig ud til den tidligere borgmesterhave og til kystlagunen Stege Nor.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs