FinansWatch

Skoletur til pengetank gav ny chef appetit på landets mest centrale bank

En stor samfundsinteresse, en erhvervspraktik og en professors tvivlsomme påstand sendte Peter E. Storgaard i retning mod Nationalbanken. Her har han siden årtusindeskiftet prøvet det meste - nu får han ansvaret for landets finansielle stabilitet.

Peter E. Storgaard er udpeget som ny chef for afdelingen for finansiel stailitet i Nationalbanken. | Foto: PR/Nationalbanken

Én institution har mere end nogen anden haft betydning for Peter E. Storgaards arbejdsliv. Den var allerede kortvarigt på radaren, da han gik i 9. klasse, og blev for alvor et omdrejningspunkt i 2001, efter han havde skrevet ph.d. i nationaløkonomi.

I dag, små 20 år senere, er der ikke pillet ved det. Peter Storgaard arbejder fortsat samme sted - i Danmarks Nationalbank - men han har bevæget sig rundt i bankens forskellige områder, opad hierakiet og er netop blevet ny chef for afdelingen for finansiel stabilitet som afløser for Karsten Biltoft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs