FinansWatch

EKF udpeger ny adm. direktør

Efter at have været konstitueret på posten siden marts har EKF's bestyrelse udpeget Peder Lundquist som ny adm. direktør.

Peder Lundquist, som i dag er blevet udpeget som adm. direktør for EKF, har været konstitueret på posten siden marts. | Foto: PR/EKF

EKF Danmarks Eksportkredit har siden marts haft Peder Lundquist som konstitueret adm. direktør, men nu kan han stryge konstitueret fra visitkortet, efter EKF's bestyrelse har udpeget ham som ny adm. direktør. Det oplyser EKF i en pressemeddelelse.

Peder Lundquist kom til EKF fra Finansministeriet i 2020 og fik titel af viceadm. direktør. I marts fratrådte den hidtidige adm. direktør Kirstine Damkjær med øjeblikkelig virkning efter omkring to års ansættelse, og Peder Lundquist blev konstitueret på posten som adm. direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Investeringsforeninger frygter eksplosion af nye produkter

Nye regler om bæredygtig rådgivning i bankerne kan få antallet af investeringsprodukter til at eksplodere, og investeringsforeningerne får meget svært ved at følge med. Hvis både sommerfugle på Mors og truede skildpadder i Afrika skal tilgodeses, kan administrationen lægge forretningen ned.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs