FinansWatch

Ny DLR-direktør har været rundt om realkreditten i 25 år

Karrieren har indtil videre ført Pernille Lohmann godt rundt i den danske realkreditbranche. Hun har været med siden Flexlånet, og om nogen kender hun til de udfordringer og problematikker realkreditten har stået med i de senere år. Nu træder hun ind i direktionen i DLR Kredit, hvor hun glæder sig over den flade struktur, som gør det muligt at rykke hurtigt på tingene.

Pernille Lohmann bliver ny direktør og medlem af direktionen i DLR Kredit. | Foto: PR

Det kunne ligne en ganske almindelig dag, når Pernille Lohmann på mandag 1. april parkerer cyklen i Nyrupsgade for at gå ind i DLR Kredits hovedsæde nær Vesterport St. i København. Gennem syv år har hun taget samme tur, men fremover bliver det med titel af direktør.

Den nye titel medfører også en plads i direktionen sammen med adm. direktør, Jens Kr. A. Møller. Umiddelbart er planen, at Pernille Lohmann overtager direkte efter Michael Jensen, der har valgt at gå på pension.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs