Sparekasses nye erhvervschef vil endnu tættere på de fynske firmaer

Sparekassen Sjælland-Fyn har ansat en ny områdedirektør med ansvar for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn. I forvejen er han godt kendt i området, men nu vil han lære endnu mere om de fynske virksomheder.
Kim Thykjær er ny områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn med ansvar for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn | Foto: Sparekassen Sjælland-Fyn PR
Kim Thykjær er ny områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn med ansvar for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn | Foto: Sparekassen Sjælland-Fyn PR

40-årige Kim Thykjær er forleden tiltrådt som ny områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn med ansvar for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn.

Det oplyser sparekassen i en meddelelse, hvor det fremgår, at han overtager posten fra Niels Kidde Andersen, som går på pension.

Kim Thykjær kommer fra Nordea, men har ifølge meddelelsen mere end 20 års erfaring fra finanssektoren og har i al den tid beskæftiget sig med erhvervsområdet.

Oprindeligt begyndte han i Danske Bank i 1997. Her tog han en HD i afsætning, inden han i 2005 rykkede Fionia Bank, som senere blev købt af Nordea. I de seneste syv år har Kim Thykjær været chef for den lokale erhvervsfilial med ansvar for mellemstore erhvervskunder fra hele Fyn, skriver Sparekassen Sjælland-Fyn og nævner, at hovedpersonen er et velkendt ansigt i Odense.

Kim Thykjær har således altid boet og arbejdet i Odense og har via især sin seneste stilling fået indsigt i såvel området som det fynske erhvervsliv.

"Med et bredt netværk og flere års erfaring som leder er Kim klædt godt på til at træde ind i den nye rolle som frontfigur for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn," skriver den nye arbejdsgiver.

"Jeg ser frem til at få et endnu dybere kendskab til markedsområdet, og som lokalkendt har jeg en god fornemmelse af, hvor det fynske erhvervsliv er på vej hen," udtaler Kim Thykjær.

"Derudover glæder jeg mig til at bidrage til at gøre de lokalområder, sparekassen er en del af, til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed."

Privat bor Kim Thykjær sammen med sine kone og to døtre.

Skriv til navne@finanswatch.dk, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og jubilæer i finansbranchen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også