FinansWatch

Nyt år truer: Andrea Panzieri

FinansWatch har spurgt en række profiler i branchen om året, der gik, og året, der kommer. Læs her hvad Andrea Panzieri, investeringsdirektør i Bankinvest, forventer.

Hvad har været den vigtigste begivenhed for BankInvest i det år, vi går ud af?

Der har været flere milepæle i 2010 for BankInvest. Overordnet set har vi næsten gennemført den fokuseringsstrategi, der gik ud på, at BankInvest skulle skille sig af med ikke-kerneaktiviteter og andre aktiviteter, der ikke var lønsomme. Det har blandt andet betydet et farvel til en stor del af vores venture-aktiviteter. Det har ligeledes betydet, at vi er blevet mere selektive i vores administrationsaftaler med tredjeparts kunder. Fremadrettet har fokuseringsstrategien ført til, at BankInvest i 2010 har indgået en aftale med J.P. Morgan, der er en af verdens største finansielle serviceudbydere. J.P. Morgan er i dag depotbank for samtlige BankInvests investeringsforeninger. Aftalen understreger vores ambitioner om at være konkurrencedygtige. På produktsiden kan vi glæde os over, at vores aktieprodukt BankInvest Globalt Forbrug tre år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste aktieafdeling. Kåringen er foretaget af Morgenavisen Jyllands-Posten og Dansk Aktie Analyse. Vi oplever desuden stigende interesse for vores højrente obligationsprodukt Emerging Markets Corporate Debt blandt andre fra institutionelle kunder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs