FinansWatch

Danskeren, der forvalter tusinder af milliarder i London

Jakob Støtt er Aalborg-drengen, der skuffede sin far og siden steg til tops i den internationale finansverden. Han hører til de danskere, der er nået karrieremæssigt længst i London, hvor han nu er ansvarlig for forvaltning af private formuer for et svimlende højt beløb.

Som eneste søn var Jakob Støtt udset til at overtage det traditionsrige nordjyske familiefirma. Derfor lå det fast, at han skulle uddanne sig til civilingeniør. Ligesom sin far. Det blev slet ikke diskuteret. Sådan var det bare.

Men den unge entreprenørsøn kunne ikke tage sig sammen til at passe studierne. Karakterne blev dårligere og dårligere, for han ville hellere spille tennis og dyrke sin lidenskab for politik og samfundsforhold. Efter et år skulle regningen betales til en eksamen, der gik så elendigt, at Jakob Støtt stadig - efter mere end 30 år - husker sin fars skuffelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs