FinansWatch

Bosse: Kridt skoene – det er people’s business

Der er måder at håndtere tingene på i andre brancher, der er direkte værdinedbrydende, hvis de overføres til en finansvirksomhed, skriver Stine Bosse i sin klumme på FinansWatch.

Det kan godt være, at finanssektoren er fyldt med tørre tal, men den er bygget af mennesker, og glemmer man det, er man ilde ude som finansleder. Tror man, at det, der virker i andre brancher, kan overføres til finanssektoren, tager man fejl.

En af de senere års største profiler i den finansielle sektor, tidligere Tryg-chef og nu professionelt bestyrelsesmedlem Stine Bosse, skriver om blandt andet ledelse i sin klumme på FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs