FinansWatch

Sønderjysk sparekasse er Europas bedste arbejdsplads

Frøs Herreds Sparekasse i Sønderjylland bliver i dag kåret som den mellemstore virksomhed i Europa, der har de bedste arbejdsvilkår.

For ottende gang bliver Europas bedste arbejdspladser kåret, og for første gang har en dansk virksomhed vundet i kategorien små og mellemstore virksomheder, nemlig Frøs Herreds Sparekasse.

Det skriver Berlingske.

Det er det internationale konsulentbureau, Great Place To Work, der har undersøgt arbejdsklimaet på mere end 1.300 virksomheder i hele Europa fordelt i tre kategorier.

Samlet set er der 26 danske arbejdspladser fordelt på de 100 pladser, som de tre kategorier udgør. Det er kun overgået af Tyskland, som i år sætter den foreløbige rekord med 27 arbejdspladser tilsammen på de tre lister.

Flere ansøgere

I Frøs Herreds Sparekasse lægger man vægt på forventningsafstemning, og alle nye medarbejdere får en samtale og en femårig udviklingsplan.

"Forventningsafstemning er det vigtigste redskab, vi har, til at skabe tillid mellem de ansatte og lederne. Det er grundreglen i alt, hvad vi gør, lige fra man træder ind ad døren, til man stopper," siger personaleudviklingschef i sparekassen, Bente Graae, til Berlingske.

Kåringen kan give sparekassen ekstra opmærksomhed blandt jobsøgende. I hvert fald har ATP, der i 2009 og 2010 blev kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads, oplevet et stigende antal uopfordrede ansøgninger.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs