FinansWatch

Chef laver hurtig exit fra Danske og vender hjem til Saxo

Danske Bank har mistet sin Global Head of eTrade, der efter godt halvandet år i banken vender tilbage til sin gamle arbejdsplads i Tuborg Havn. (Opdateret 15.56)

Ashley Latham forlader Danske Bank og vender tilbage til Saxo Bank, hvor han tidligere har arbejdet i en periode på knap seks år fra 2006-2012.

Han tiltræder til april i jobbet som CIO, eller IT-direktør, hos Saxo Bank.

Ashley Latham kommer fra en stilling som Global Head of eTrade hos Danske Markets.

På Linkedin beskriver Ashley Latham selv jobbet således:

”Business responsibility for sell-side, client facing, electronic trading channels cross asset class (Fixed Income, FX and Equities). Target customer segments are corporates and institutionals.”

Før han I sommeren 2012 skiftede til Danske Bank bestred Ashley Latham en række ledende stillinger hos Saxo Bank.

Han afløser Mikael Munck på posten som CIO. Munck blev i slutningen af sidste år udnævnt som global direktør for teknologi og operations.

Skarp leder

Med reference til Mikael Munck skal Ashley Latham skal være med til at sikre fortsat hurtig eksekvering og styrke bankens samlede værdikæde.

"Vi ser frem til at få Ashley Latham tilbage i Saxo Bank, hvor vi kender ham som en dygtig og skarp leder. Saxo Bank skal også fremover have fokus på agile udviklingsmodeller, dynamik og den nyeste teknologi. Vi skal fortsat levere verdens bedste handelsplatform, og den opgave er Ashley Latham blandt de bedste til at løse," siger Mikael Munck, direktør for teknologi og operations.

I 2014 lancerer Saxo Bank et ambitiøst åbent API, som er en funktion inden for software, der gør det muligt at samle, forbinde og udvikle flere programmer for yderligere styrkelse af Saxo Banks handelsplatforme. Samtidig fortsætter udviklingen af den nye, sociale handelsplatform Tradingfloor.com, der fornylig er lanceret via beta.tradingfloor.com.

Ashley Latham kom i sin tid til Saxo Bank fra NNIT.

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs