FinansWatch

Vie Madsen ny vicedirektør i Finanstilsynet

Siden 2009 har Kristian Vie Madsen været chef for tilsynet med mellemstore banker, nu bliver han vicedirektør i Finanstilsynet.

Den 39-årige Kristian Vie Madsen stiger i graderne og bliver ny vicedirektør i Finanstilsynet.

Her får han ansvaret for tilsynet med blandt andet penge- og realkreditinstitutter, skriver tilsynet i en pressemeddelelse.

Kristian Vie Madsen kom til tilsynet i 2007. Siden 2009 har han været chef for tilsynet med de mellemstore pengeinstitutter.

Ud over Kristian Vie Madsen består direktionen af direktør Ulrik Nødgaard og de to vicedirektører Jan Parner og Julie Galbo.

Kristian Vie Madsen overtager stolen efter Flemming Nytoft Rasmussen, der inden sommerferien gik på pension.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs