FinansWatch

Jyske Bank dropper kontroversiel journalist

Jyskebank.tv har ligesom TV 2 News valgt at sætte brugen af journalisten Mads Qvortrup på standby, efter det er kommet frem, at han i sin tid som journalist på Information har sjusket med normal journalistisk praksis og blandt andet citeret en død kilde.

"Vi har også sat ham på pause. Det gjorde vi, efter sagen her kom frem. Vi tog en snak om det internt og derefter en snak med Mads, og vi blev enige om at tage en pause. Hans troværdighed har lidt et knæk, og det gør det problematisk at bruge ham p.t.," siger chefredaktør Lasse Høgfeldt, jyskebank.tv, til politiken.dk.

TV 2 News valgte i går at sætte kommentatoren på standby, og det samme gælder altså nu Jyske Banks interne TV-kanal. Her har Mads Qvortrup været vært på programmet 'Dr. Qvortrup' og stod for at skulle lave en ny sæson af interviewserien 'Herrreværelset' til efteråret.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs