FinansWatch

Magasin: Her er finanstalenterne

Berlingske Nyhedsmagasin har fundet frem til 10 af de største talenter i den finansielle sektor. Det er virksomhederne selv, der nominerer deres talenter.

Berlingske Nyhedsmagasin har sendt deres ”Talent 100”-udgave på gaden, hvor magasinet med hjælp fra danske virksomheder forsøger at finde frem til 100 af de største talenter i dansk erhvervsliv.

Berlingske Nyhedsmagasin kategoriserer talenterne alt efter hvilke brancher, de arbejder i og alt efter hvilke job-funktioner de har. Kriterierne for at blive valgt ud er, at den virksomhed man arbejder i har indsendt en nominering med en begrundelse. Desuden skal der i nomineringen redegøres for konkrete resultater, som den nominerede står bag og endelig er det et kriterium, at den nominerede maksiumum må være 35 år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs