FinansWatch

Den nye topchef kommer indefra

Større kompleksitet i toppen af den finansielle sektor betyder, at den nye topchef oftere og oftere hentes indefra, lyder vurderingen fra en af de headhuntere, der ofte er med i processen. Og tålmodigheden med topchefen er mindre.

Foto: STROYER TORBEN

Har du øjnene rettet mod direktionsgangen i den finansielle sektor, kan du ligeså godt holde fokus på den, der er tættest på.

Flere og flere topchefer i den finansielle sektor rekrutteres nemlig internt. Tryg, Codan, Topdanmark og Sydbank har alle hentet deres nye topchefer internt, ligesom Danske Bank med en nylig gennemført chefrokade havde internt fokus. Og den tendens går igen i mange andre finansvirksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs