FinansWatch

Hestbech er gået målrettet efter drømmejobbet

Anders Hestbech har fået drømmejobbet, som han de seneste år har arbejdet hen mod. Læs, hvad han har gjort for at lande på posten som direktør for erhverv i Codan.

Codan Forsikring har ansat Anders Hestbech som ny Commercial Director i Danmark. Han kommer fra en stilling som Nordic Marine Director i Marine Hull and Cargo i RSA Scandinavia, hvor han har været siden februar 2010.

Hvorfor har du valgt at skifte job?

”Fordi jeg fik chancen. Det er mit drømmejob, det må jeg sige. Det er det job, jeg har arbejdet mig hen imod og virkelig gerne har villet have”.

Privilegium

Hvorfor er det drømmejobbet?

”Jeg har været i den finansielle branche i 19,5 år og at få lov til at være direktør for erhverv i Codan i Danmark, at arbejde med nogle af Danmarks dygtigste underwritere, sælgere og produktudviklere er et privilegium”.

Hvad glæder du dig mest til?

”Jeg glæder mig mest til at bygge en platform for fremtiden. Vi er i gang med at lægge alle vores it-systemer om til et nyt system, som skal danne grundlag for det, vi skal have i resten af Norden. Samtidig er vi i gang med en omstilling, hvor vi vil gøre huset mere åbent mod kunderne og mæglerne og samtidig have fokus på, at det ikke er day-to-day-transaktionen, som skal fungere godt, men at vi rent faktisk investerer i en rigtig god platform for fremtidig udvikling.”

Vi skal vokse

Hvad bliver det første, du kaster dig over?

”Vi har været i gang med en forandringsproces i forhold til at åbne huset over for kunder, og det vil være topfokus for mig. Det er et led i, at vi skal til at fokusere på vækst igen. Men der er tre ben, jeg vil have fokus på: At få åbnet huset, at få skabt vækst og den mere langsigtede investering i en holdbar platform”.

Hvad tiltrækker dig særligt ved jobbet?

”Efter jeg kom til Codan i 2004, har det været det job, hvor jeg tænkte, at det kunne være rigtig, rigtig spændende. Jeg har arbejdet med både salg og underwriting og det her med at forene de her to ting og have et helhedsansvar, synes jeg, er utroligt motiverende.

Kompliceret

Hvad har du gjort for at styre din karriere mod denne stilling?

”Jeg har sørget for at arbejde både med salg og underwriting, selv om størstedel af tiden er gået med salg. Men så har jeg sørget for også at tage nogle underwriting-relaterede jobs og ved for eksempel at tage marinedirektørjobbet, som er noget af de tungeste og aller mest komplicerede inden for forsikring, har jeg fået kompetencer til også at arbejde med den tekniske side”.

Anders Hestbech er 44 år. Han har tidligere været 13 år i topdanmark. Desuden har han været ansat i BG Bank, Alm. Brand og Trygg-Hansa.

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs