FinansWatch

Thoustrup skal være ny formand for Sydbank

Den nuværende næstformand i Sydbanks bestyrelse, Anders Thoustrup, foreslås som ny bestyrelsesformand.

Foto: Ryan

Sydbanks bestyrelse skal have en ny formand, når den nuværende formand, Kresten Philipsen, fratræder på bankens generalforsamling i 2011.

Bestyrelsen peger på Anders Thoustrup som ny formand, det oplyser Sydbank i en meddelelse til fondsbørsen.

Bestyrelsesmedlem Hanni Toosbuy Kasprzak foreslås som næstformand, mens Otto Christensen har meddelt, at han har valgt at træde ud af bestyrelsen.

Stærkt team

Bestyrelsen har drøftet det fremtidige formandskab, efter der har været spekulationer fremme i pressen, og med Anders Thoustrup som formand og Hanni Toosbuy Kasprzak som næstformand får banken et ønsketeam, lyder det fra den afgående bestyrelsesformand.

”Med dette makkerpar får Sydbank et meget stærkt formandskab. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre team til at føre arbejdet med en af Danmarks største og stærkeste banker videre, og derfor indstiller vi allerede nu Anders Thoustrup og Hanni Toosbuy Kasprzak til valg”, siger Kresten Philipsen.

Begge har indvilget i at stille op til posterne, men selve valget til og konstitueringen af den nye bestyrelse vil først ske i forbindelse med den ordinære generalforsamling den 10. marts 2011.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs