Thoustrup skal være ny formand for Sydbank

Den nuværende næstformand i Sydbanks bestyrelse, Anders Thoustrup, foreslås som ny bestyrelsesformand.
Foto: Ryan
Foto: Ryan
RB-Børsen

Sydbanks bestyrelse skal have en ny formand, når den nuværende formand, Kresten Philipsen, fratræder på bankens generalforsamling i 2011.

Bestyrelsen peger på Anders Thoustrup som ny formand, det oplyser Sydbank i en meddelelse til fondsbørsen.

Bestyrelsesmedlem Hanni Toosbuy Kasprzak foreslås som næstformand, mens Otto Christensen har meddelt, at han har valgt at træde ud af bestyrelsen.

Stærkt team

Bestyrelsen har drøftet det fremtidige formandskab, efter der har været spekulationer fremme i pressen, og med Anders Thoustrup som formand og Hanni Toosbuy Kasprzak som næstformand får banken et ønsketeam, lyder det fra den afgående bestyrelsesformand.

”Med dette makkerpar får Sydbank et meget stærkt formandskab. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre team til at føre arbejdet med en af Danmarks største og stærkeste banker videre, og derfor indstiller vi allerede nu Anders Thoustrup og Hanni Toosbuy Kasprzak til valg”, siger Kresten Philipsen.

Begge har indvilget i at stille op til posterne, men selve valget til og konstitueringen af den nye bestyrelse vil først ske i forbindelse med den ordinære generalforsamling den 10. marts 2011.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også