FinansWatch

Stine Bosse tilbage i Flüggers bestyrelse

Tidligere Tryg-chef Stine Bosse fortsætter med at udvide sin portefølje af bestyrelsesposter.

Til august sætter Stine Bosse sig ved bestyrelsesbordet i Flügger. Det meddeler selskabets hovedaktionær og koncerndirektør Ulf Schnack.

"På næste generalforsamling til august vil Stine Bosse blive indstillet til at indgå i vores bestyrelse", udtaler Ulf Schnack i en meddelelse.

"Vi er glade for, at Stine Bosse - som for nylig forlod topstillingen i Tryg forsikring - igen vil være del af vores øverste ledelsesorgan, som hun var det fra efterår 2002 til efterår 2005. Stine Bosse er kendt for sine ledelsesmæssige evner, sin erfaring med bestyrelsesarbejde, sit sociale engagement, og så har hun sine meningers mod," lyder det.

I bestyrelsen for Flügger kommer Stine Bosse blandt andet til at beskæftige sig med koncernens ekspansion i Østeuropa og Kina.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs