FinansWatch

Rohde – Danmarks nye toppolitiker?

Det er med stor forundring, at undertegnede følger debatten om flexlånsindgrebet. Debatten domineres af politikere, der ikke er inde i sagens kerne og en nationalbankdirektør, der leger politiker, og som tilmed skifter holdning i takt med, at kritikken tiltager. På toppen af den forsamling finder man en minister, der bare vil gennemføre lovforslaget og undgå et prestigetab.

Hvis vi starter med at se på nationalbankdirektør Lars Rohde, så står vi med en mand, der skifter holdning, i takt med at kritikken tager fart. Først meldte nationalbankdirektøren klart ud, at flexlånindgrebet udelukkende var for at sikre finansiel stabilitet. Som skrevet i seneste klumme (Man gjorde et flexlån fortræd):

”Og nationalbankdirektør Lars Rohde (der pudsigt nok selv var en af fadderne til flexlånet, da han arbejde i Realkredit Danmark) ligger heller ikke skjul på, at han har været omkring indgrebet. Men hans agenda er lidt anderledes end Sass Larsens. Sidst nævnte siger, at han vil holde hånden under boligejerne. Adspurgt på TV2 news svarer Lars Rohde, at dette udelukkende er for at sikre refinansieringen og ikke de eventuelle potentielle beklemte boligejere.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs