FinansWatch

Om Per Hansen

Investeringsøkonom i Nordnet

Per Hansen er i dag en kendt kommentator af dansk erhvervsliv. Lige fra aktiemarkedet til at udøse vrede over ledelse og bestyrelse i det krakkede OW Bunker, hvor Per Hansen var en af de allerskarpeste kritikere af selskabet frem mod konkursen.

Per Hansen er rundet af Jyske Bank, hvor han har arbejdet i over 23 år. Fra at være investeringsrådgiver, over analytiker, hvor Per Hansen har fulgt stort set alt, hvad der kan krybe og gå af store og mindre danske virksomheder. Han har hjemmevant kommunikeret udadtil med medierne i mange år og har på den måde været med til at opbygge Jyske Bank som en af de banker, der nævnes oftest i medierne i form af analytikervurderinger af dansk erhvervsliv. Siden 2012 har Per Hansen været investeringsrådgiver hos Nordnet, hvor han har skruet yderligere op for kommunikationen – nu i form af flittig deltagelse på Twitter og med kommentarer og klummer.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Var bankerne grådige eller var de negative renter direkte ulovlige?

Erhvervsminister Simon Kollerup kaldte bankerne for grådige. Men lod dog forstå, at de negative renter ikke var ulovlige. Nu varsler ministerens egen vagthund, Forbrugerombudsmanden, en retssag mod Jyske Bank. Med så megen forvirring er der behov for en juridisk dom om retstilstanden, skriver FinansWatch’ analytiker Jens Chr. Hansen.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs