FinansWatch

Norsk kapitalforvalter kigger på danske opkøb

Som tidligere udmeldt har den norske kapitalforvalter Storebrand Asset Management efter to år i Danmark store ambitioner. Ifølge topchefen kan der være flere opkøb på vej.

Jan Erik Saugestad er topchef i Storebrand Asset Management, som har store ambitioner på det danske marked.. | Foto: PR / Storebrand AM

Som del af planen om at bide sig fast i det danske marked for kapitalforvaltning kan der komme flere handler med norske kapitalforvalter Storebrand Asset Management på købersiden.

Til Børsen Pro Finans siger Jan Erik Saugestad, adm. direktør i den norske kapitalforvalter, at forvalteren kigger på flere opkøb, som kan udvide den danske forretning, der efter omkring to år har øget kapitalen under forvaltning (AUM) fra 700 mio. kr. til 3,7 mia. kr., og at man efter de hidtidige opkøb kan gå i nye retninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs