FinansWatch

Udbyder af byggelån tror på fortsat vækst trods entreprenørkonkurs

Alternative Equity Partners, der forvalter alternative investeringsfonde, har løftet top- og bundlinje med millioner i 2020. "Vi kan sagtens øge volumen med den platform, vi har etableret nu," siger partner til EjendomsWatch og varsler et endnu bedre resultat i indeværende år.

Adm. direktør Morten Windfeldt og investeringsdirektør Lars Tønnesen er begge partnere i Alternative Equity Partners, der har aktiver for 5,5 mia. kr. under forvaltning, herunder 2,6 mia. kr. i ejendomsrelaterede investeringer. | Foto: PR / Jakob Mydtskov

Lyngby-baserede fondsforvalter Alternative Equity Partners (AEP), der udbyder byggelån og ejendomsinvesteringer, kom ud af 2020 med et rekordresultat. Og 2021 tegner til at blive endnu et rekordår.

Det fortæller investeringsdirektør Lars Tønnesen og adm. direktør Morten Windfeldt, der begge er partnere i AEP, i et interview med EjendomsWatch efter offentliggørelsen af selskabets årsrapport for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs