FinansWatch

Lars Larsen Group investerer yderligere i Formuepleje og bliver ny hovedaktionær

Handlen værdisætter hele Formuepleje til 2,7 mia. kr.

Foto: Colourbox

Den hidtidige ejerfamilie, familien Hommelhoff, i kapitalforvalteren Formuepleje træder et skridt tilbage og gør plads til, at Lars Larsen Group bliver ny hovedinvestor, skriver erhvervsmediet Finans.

"Vi sælger til Lars Larsen Group, fordi vi får en langsigtet investor ind, som deler vores værdier om uafhængighed og transparens. Det betyder også meget for os, at vi kan bevare virksomheden på danske kunde- og familieejede hænder," siger Andreas Hommelhoff, der er familiens repræsentant i Formueplejes bestyrelse, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs