FinansWatch

Blackrock i endnu et dansk opkøb – føjer Ørestad-boliger til porteføljen

Amerikansk kapitalforvalter øger sine investeringer på dansk grund med købet af et nyopført boligkompleks i Ørestad med små 90 lejligheder, som er udviklet af AP Ejendomme og værdisat til over en kvart mia. kr. "Et vidnesbyrd om vores fortsatte dedikation til Norden," siger direktør.

Foto: AP Ejendomme

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrocks ejendomsgren, Blackrock Real Assets, styrker sin danske portefølje med købet af ejendommen Kromagrafen i Ørestad på Amager i København. Det skriver sælger, AP Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Det tre år gamle boligkompleks er placeret på Robert Jacobsens Vej i den sydlige del af Ørestad ved siden af det præmierede boligkompleks 8tallet og består af 87 lejeboliger i spændet mellem 62 til 157 kvm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs