FinansWatch

Klövern finder nye lejere til Codanhus efter Codan-exit

Den svenske ejendomsinvestor har fundet to nye lejere til højhus på Gammel Kongevej, som forsikringsselskabet Codan mandag meldte ud, man ville flytte fra

Codanhus får to nye lejere i Politiforbundet og Christian Dior, lyder det fra Klövern, der ejer kontorejendommen. Foto: PR

Mandag kom det frem, at forsikringsselskabet Codan vil fraflyttede det såkaldte Codanhus på Gammel Kongevej i København, da der er behov for mindre plads, fordi der indføres permanent hjemmearbejde for en del af medarbejderne.

Det efterlod den svenske ejendomsinvestor Klövern, der ejer højhuset på Gammel Kongevej, med et ønske om at få nye lejere ind til at tage overtage Codans lejemål i den 41.000 kvm store kontorbygning.

Men Klövern meddeler nu, at man har sikret sig to nye lejere til bygningen, som den svenske investor i 2018 købte fra Dades for 1,4 mia. kr.

Den ene er parfumevirksomheden Christian Dior, der har lejet sig til på 973 kvm i Codanhus og flytter ind 1. marts næste år.

Den anden er fagforbundet Politiforbundet, som har skrevet under på at overtage 1946 kvm fra 1. juni næste år.

"Det er med stor glæde, at vi byder vores nye lejere velkommen til Codan-huset, hvor vi har haft en meget stor interesse for huslejer efter vores erhvervelse af ejendommen. Københavns lejemarked er stærkt, og disse udlejninger er trin i vores plan om at omdanne ejendommen fra en enkelt lejerbolig til en attraktiv moderne flerlejet ejendom," lyder det fra Andreas Lange, der er chef for Klöverns forretning i København.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie, EjendomsWatch.

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere