FinansWatch

Bankerne kommer til kort: Danmarks største familieformuer tager selv rorpinden

KAMP OM FAMILIEFORMUERNE: Nogle af de mest lukrative opgaver for banker og kapitalforvaltere er forvaltning af de helt store familieformuer. Men Danmarks mest velhavende familier opretter i stigende grad egne familiekontorer med uafhængig investeringsekspertise. FinansWatch går tæt på de såkaldte family offices.

Kim Gulstad, adm. direktør i et af de største danske family offices, Kirk Kapital, har netop åbnet døren for andre formuende familier.

Hvis der er én ting, som bankerne, de uafhængige rådgivere, de formuende familier og konsulenthusene er enige om, er det, at de såkaldte family offices ikke kan skæres over én kam.

Men det er en udpræget tendens, at Danmarks mest velhavende familier etablerer familiekontorer, der skal bevare formuen til kommende generationer, og at der lige nu er en markant professionalisering og løsrivelse fra bankerne i gang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs