FinansWatch

Oljefondet uddyber sin beslutning om at sælge ud af olie

Norges centralbank, som står bag Oljefondet, uddyber nu sin beslutning om at sælge ud af sine olie- og gasaktier over for norske medier og i et nyt notat. Beslutningen skal dog først godkendes af de norske politikere.

Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bonnerup.

Oljefondet, som investerer pengene fra det norske olieeventyr, sætter nu flere ord på sin opsigtsvækkende beslutning om en exit fra olie.

For to uger siden meldte fonden ud, at den havde bedt staten om lov til at sælge ud af sine aktier i olie- og gasselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs