FinansWatch

Gyldne headhuntere sælger sig selv til amerikansk gigant

Headhunterne bag rekrutteringen af topcheferne i bl.a. Nordea, PFA, ATP, TV2, Nets og Finansministeriet er nu selv blevet headhuntet og har solgt sig selv og deres virksomhed til et af verdens største rekrutteringsfirmaer.

Det var headhunter Frank Halborg, der i 2010 hentede Nordeas nuværende topchef, Casper von Koskull, fra Goldman Sachs til jobbet som chef for Nordeas engrosdivision.Foto: /ritzau/Lehtikuva/Martti Kainulainen | Foto: /ritzau/Lehtikuva/Martti Kainulainen

Når bestyrelserne for Danmarks største finansielle virksomheder og teknologi- og medievirksomheder skal finde en ny topchef eller andre ledere, så er sandsynligheden pænt stor for, at de ringer til headhunterne fra Amrop.

Det vil de ikke længere gøre fra nytår. For der ophører firmaets fem partnere med at kalde sig Amrop og er i stedet blevet en del af et af verdens største rekrutteringsfirmaer, Chicago-baserede Heidrick & Struggles.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Ny Klim-direktør: "Jeg stiller ekstremt store krav til mig selv"

Ny Klim-direktør lover al den frihed til sine ansatte, som de kan ønske sig. Men friheden kommer med et ansvar, lyder det. Direktøren, der har tilbragt hele sit arbejdsliv i det nordjyske, skal holde en af landets ældste og mindste sparekasser ovenvande. Og i den ombæring han er helt på det rene med sit eget ansvar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs