FinansWatch

Goldman Sachs-chef: Vi kan firdoble antallet af ansatte i Frankfurt

Brexit kan betyde, at Goldman Sachs tre- eller firedobler sit personale i Frankfurt, lyder det fra en af bankens tyske topchefer.

Foto: Richard Drew, AP/Polfoto

Med briternes afsked fra Storbritannien står landets finanscentrum i London til at miste tusindvis af stillinger hos de store banker og kapitalfonde.

Mange af stillingerne spås til at lande i Frankfurt, hvor en stor del af den europæiske finanssektor allerede befinder sig. I forlængelse heraf overvejer investeringsbanken Goldman Sachs at øge antallet at ansatte i Frankfurt.

Det skriver Bloomberg.

"Vi talte flere gange om fordobling af vores medarbejdere i Frankfurt fra det nuværende niveau på omkring 200, og der er scenarier, hvor det kunne tredobles eller firedobles," udtaler Wolfgang Fink, meddirektør for Tyskland, ifølge Bloomberg torsdag på en konference i Frankfurt.

Lobbygruppen Frankfurt Main Finance vurderer, at op mod 10.000 finansjob kan flytte fra London til den tyske by som konsekvens af Brexit.

Endvidere skriver mediet, at Deutsche Bank AG adm. direktør John Cryan onsdag udtalte, at Frankfurt er den bedst placerede europæiske by i forhold til at overtage den britiske finansforretning efter Brexit.

Goldman Sachs er den dårligst sælgende kapitalforvalter i 2017

Goldman Sachs sælger igen ud af sine Dong-aktier

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere