FinansWatch

Bankdirektører indstilles som afløsere til bestyrelsen i Totalkredit

Tre bankdirektører indstilles til bestyrelsen i Totalkredit, efter at Kim Duus, Søren Holm og Anders Jensen er på vej til at fratræde deres stillinger i bestyrelsen. (Præciseret)

Lasse Nyby, topchef i Spar Nord Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Artiklen er præciseret 1. august klokken 10:44. Følgende formulering fremgik tidligere i denne artikels underrubrik: "...Kim Duus, Søren Holm og Anders Jensen er på vej til at fratræde deres stillinger." Det er nu tilføjet, at det er deres "stillinger i bestyrelsen," som de er på vej til at fratræde.

Kim Duus, Søren Holm og Anders Jensen, der er koncerndirektører i Nykredit, er på vej til at fratræde deres poster i bestyrelsen for Totalkredit, og derfor indstilles John Fisker, Lasse Nyby og John Christiansen som nye medlemmer af bestyrelsen.

Det fremgår af en meddelelse fra Totalkredit, der er ejet af Nykredit og er en af Danmarks største udbydere af realkredit til ejerboliger.

John Fisker, Lasse Nyby og John Christiansen, som henholdsvis er adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank, Spar Nord og Lån & Spar Bank, kan indtræde i Totalkredits bestyrelse i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling onsdag 9. august.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Mangeårig Alka-topchef smutter til rival: Undrer sig over Tryg-salg

Fagbevægelsens salg af Alka til Tryg får tidligere topchef til at skifte arbejdsplads efter knap 30 år. De gamle ejere sprang pludselig af toget, og det undrer mig, siger han i et interview med FinansWatch om det nye job og karrieren, der strækker sig fra et lille advokatkontor i København til en uendelig horisont i Grønland.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere