FinansWatch

Danske Bank klar med sin nyeste fintech-satsning

Potentialet er stort, siger chef for Wealth Management i Danske Bank, Tonny Thierry Andersen, om investeringsplatformen June, som Danske Bank sender på gaden om en uge.

Tonny Thierry Andersen

Det er snart et år siden, at rygterne om, at Danske Bank puslede med Mobilepay for private investorer, begyndte at florere.

Og nu på torsdag er banken så klar med investeringsløsningen June, skriver Finans.

June er i løbet af de seneste ni måneder blevet til i Danske Banks udviklingsafdeling Mobilelife. Og de seneste måneder er June blevet testet af omkring 1000 brugere i en beta-version.

"Over en million danskere har mere end 50.000 kr. stående på en konto til ingen eller meget lav rente. June henvender sig til alle, og er ikke forbeholdt Danske Bank-kunder, så der er ingen tvivl om, at potentialet er stort," siger chef for Wealth Management i Danske Bank, Tonny Thierry Andersen, til Finans.

June skal gøre ETF – eller såkaldte indeksfonde – til alle mands eje og i særdeleshed lokke unge mennesker til at investere. Således kan man investere for ned til 100 kr. Danske Bank har tidligere sagt, at omkostningerne ved at investere igennem June ligger på under 1 pct.

Danske Banks nye storsatsning er nu klar til de særligt udvalgte

Danske Bank: Ny it-løsning vil forandre investeringsområdet

Danske Banks June skal få unge til at investere i pensionen

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere