FinansWatch

"Man er jo bare en Danish countryboy"

Nationalbanken, Valutafonden, Verdensbanken, Goldman Sachs og Europas største erhvervsudlåner UniCredit. Mød den danske topøkonom Erik F. Nielsen, der får en opringning, når Angela Merkel har brug for råd.

Den danske topøkonom Erik F. Nielsen er i gang med et familielogistisk eksperiment. Efter 18 år i London faldt han og hans amerikanske kone sidste år pladask for en lejlighed i Berlin og slog til med det samme. Vel at mærke selvom den danske cheføkonom i storbanken UniCredit har ansvaret for 75 økonomer og researchere fordelt på kontorer i London, München, Milano, Frankfurt og New York.

"Det er lidt kompliceret at finde ud af, hvordan jeg arbejder fra Berlin, når jeg laver det, som jeg laver. Derfor prøver jeg lige nu at bo både i Berlin og London. Jeg kan ikke fortælle, om det virker. Det er kun noget, vi har forsøgt siden maj," siger Erik F. Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs