FinansWatch

Bitcoin-virksomhed henter chef fra storbank i Schweiz

Tidligere global chef i den schweiziske bank Credit Suisse, Adam Knight, skal arbejde for britisk bitcoin-virksomhed.

Det britiske bitcoinselskab Cionfloor henter nu Adam Knight, tidligere global chef for råvarehandel i den schweiziske bank Credit Suisse, ind i bestyrelsen. Det skriver avisen The Financial Times

Adam Knight forlod Credit Suisse i 2011, og har siden arbejdet i London som rådgiver for virksomheder i forbindelse med kapitaltilførsler.

"Bitcoin har overlevet nogle ret betydelige slag, og vist sig at være langt mere robust, end jeg oprindeligt havde forventet," siger Adam Knight til avisen.

Markedet for Bitcoin, der blev skabt for fem år siden af en anonym datalog som alternativ til statskontrollerede valutaer, har haft en turbulent tid, efter at bitcoin-børsen Mt. Gox gik konkurs i foråret. Børsen mistede flere mia. på grund af et hackerangreb, og måtte efterfølgende kaste håndklædet i ringen.

Konkursen rystede markedet for bitcoin og skabte mistillid hos brugerne, men det har altså ikke afholdt den tidligere Credit Suisse-chef fra at gå ind i bitcoin-markedet.

Selskabet Coinfloor retter sig primært mod professionelle forhandlere herunder højfrekvenshandlende.

Adam Knight har samtidig med sin tiltrædelse i bestyrelsen tilført selskabet kapital. Bag selskabet står også en tidligere formand for Last.fm, Stefan Glaenzer, og en tidligere medarbejder på Skype, Taavet Hinrikus.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs