FinansWatch

Jyske Bank har god samvittighed i skattely-sag

Sidste efterår blev Jyske Bank ramt af en sand mediestorm, da en DR-dokumentar hængte banken ud for at rådgive kunder om skattely i Schweiz. Jyske Bank svarede hårdt igen på kritikken og satte advokater på sagen.

Foto: BROHUS ANDERS

Journalisterne fra DR vandt efterfølgende Cavling-prisen for deres arbejde, men de har også fået kritik i pressenævnet, for ikke at offentlige alle oplysninger i sagen. Jyske Bank direktør, Anders Dam, fastholder over for Berlingske, at han og banken har ren samvittighed i sagen.

”Jeg er for nyligt blevet interviewet af DR til et radioprogram, der omhandlede mine refleksioner over, hvordan vi håndterede mediestormen oven på DR-dokumentaren. Jeg kan kun sige, at vi har god samvittighed i den her sag. Og så længe man har god samvittighed, så har man det også godt med sig selv,” fortæller Anders Dam til avisen.

 

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs