FinansWatch

Forsvarer undrer sig over FS-forlig

Advokaten for Scan Energys bestyrelses forsikringsselskab undrer sig over, at Finansiel Stabilitet tilbød et forlig i sagen.

Det hører til sjældenhederne, at en forsvarsadvokat efter et forlig siger, at hans egen sag så ud til at være meget svær at tale. Men det sket i Berlingske Business i dag.

Advokat Morten Erritzøe Christensen repræsenterede forsikringsselskabet Zürich i en sag mod Finansiel Stabilitet. FS havde anlagt en erstatningssag mod bestyrelsen i krakkede Scan Energy, som havde tegnet en ansvarsforsikring i Zürich. Advokaten så ikke den helt store chance for at vinde sagen overbevisende.

"Der er ikke tvivl om, at vi gik en meget svær sag i møde, hvad angik selve ansvaret. Min tanke var, at de mange forskellige vidneforklaringer næppe ville hjælpe. Det ville blive svært at overbevise landsdommerne om, at bestyrelsen ikke havde handlet ansvars- pådragende," siger advokaten til Berlingske.

Erstatningskravet var anlagt på 200 mio. kr., men FS henvendte sig selv og tilbød et forlig, der endte på 22 mio. kr.

 

 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs