FinansWatch

Jyske Invest: Nettosalg et billede på nyt marked

Direktør Hans Jørgen Larsen er sikker på, at nettosalget i årets første fire måneder på knap minus 1,6 mia. kr. er en enlig svale. ”De kommer igen,” siger han.

Jyske Invest slår en smule negativt ud, når man kigger på, hvilke foreninger der i årets første fire måneder har fået nye penge – samt hvilke der har måttet se kunderne sælge deres beviser.

Her er Jyske Invest i rødt territorium med et nettosalg på i underkanten af minus 1,6 mia. kr. i årets første fire måneder. Det viser data fra IFB, tidligere IFR, Investeringsforeningsrådet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs