FinansWatch

Rigmand starter ny fondsmægler

En ny fondsmægler med fokus på virksomhedsobligationer ser dagens lys, når Lind Invest udvider sin forretning 1 maj.

Henrik Lind

Lind Invest, med Danske Commodities-milliardæren Henrik Lind i spidsen, har fået Finanstilsynets godkendelse til at starte som uafhængig fondsmægler. Selskabet vil have et stærkt fokus på virksomhedsobligationer til professionelle kunder, skriver selskabet i en meddelelse.

Henrik Lind er adm. direktør i Lind Invest, der altså nu knopskyder med datterselskabet Lind Capital Fondsmæglerselskab A/S, som bliver et søsterselskab til Lind Capital.

”Vi ser os selv som den uafhængige innovative samarbejdspartner og et stærkt supplement for kunden. Vi vil nemlig ikke konkurrere på store forkromede analyser, men være et add-on til den enkelte kundes nuværende investeringsproces,” siger Henrik Lind i meddelelsen.

Det er prominente navne, som er hentet ind til opgaven. Morten Storgaard Andersen og Henrik Lysdahl er hentet fra Jyske Bank Markets til at stå i spidsen for rådgivning og salg af obligationerne, mens den tidligere direktør i Sparinvest Michael Albrechtslund skal være bestylsesformand.

Som direktør i fondsmægleren har man valgt Allan Rank Jensen, der har været obligationschef i Jyske Bank Markets og aktiechef hos Sydbank Markets.

”Vi ser virksomhedsobligationer som det perfekte match til den ekspertise, vi har opbygget siden 2007 i Lind Capital med at tænke nyt og generere afkast på markedsneutrale strategier inden for investeringsbeviser og udenlandske aktier. Vi har en stor tiltro til, at vi på baggrund af denne erfaring kan give vores kunder en rådgivning, der adskiller sig fra de andre aktører i markedet. Når det så samtidig er lykkedes os at ansætte to af de mest erfarne på området, betyder det, at vi kan give vores kunder det bedste fra to verdener,” siger Allan Rank Jensen i meddelelsen.

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs