FinansWatch

Internationalt: Bank of America laver regnefejl for milliarder

Bank of America har 4 mia. dollar mindre i kapital, end den troede, og myndighederne i Kina genoptager deres gennemgang af virksomheder, som vil børsnoteres. Her er det internationale overblik.

Bank of America laver regnefejl for milliarder

Bank of America holder kapital for 4 mia. dollar mindre, end banken tidligere har troet, fordi den er kommet til at lave en regnefejl, skriver New York Times. Det betyder, at banken nu må droppe sine planer om at købe egne aktier og hæve det udbytte, som bliver udbetalt til aktionærerne.

 

Kinas myndigheder genoptager børsnoteringer

Kina har haft sine børsnoteringer på 18 måneders pause, men nu vil myndighederne genoptage processen, hvor de gennemgår de virksomheder, som gerne vil i offentlig handel, skriver China Daily. Investorerne begyndte at sælge ud af deres aktier, efter nyheden kom ud, hvilket angiveligt skyldes frygt for, at nye aktier vil udvande markedet.

 

Tidligere Barclays-ansatte sigtes for Libor-svindel

Den britiske anklagemyndighed har indledt en straffesag mod tre tidligere ansatte hos Barclays, da de alle tre er under mistanke for at have manipuleret med Libor-renten. Wall Street Journal skriver, at to af de sigtede er amerikanere, mens den tredje er brite.

 

Bank of England forbereder stresstest

Bank of England forbereder otte af Storbritanniens banker på, at de skal i gang med at regne på nogle scenarier for at se, hvor robuste de er. The Guardian skriver, at bankerne blandt andet skal undersøge, hvad der sker, hvis boligpriserne falder med 35 procent og renterne stiger med 5 procent.

 

Bank of Beijing sælger aktier i Hongkong

Bank of Beijing, som delvist er ejet af hollandske ING Groep, planlægger for første gang at sælge aktier i Hongkong. Samlet kan banken regne med at få 4 mia. dollar ind på salget, skriver Bloomberg News.

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs