FinansWatch

Internationalt: Citigroup afslører ny skandale i Mexico

Citigroups mexicanske datterselskab har været involveret i en ny skandale, og de amerikanske myndigheder vil lægge et låg over størrelsen på et gebyr, som højhastighedshandlere tager. Her er det internationale overblik.

Foto: Colourbox

Citigroup afslører ny skandale i Mexico

Citigroup har fundet ud af, at bankens mexicanske datterselskab har oplevet endnu en svindelsag, som hænger sammen med en underleverandør til olieselskabet Pemex, skriver Reuters. Det er anden gang på kort tid, at banken er blevet ramt af mexicansk svindel.

 

Myndigheder vil lægge låg på gebyr

De amerikanske myndigheder overvejer at lægge et loft på et gebyrsystem, som højhastighedshandlere tager. Det skyldes ifølge Wall Street Journal, at politikerne er bekymrede for, hvorvidt højhastighedshandlerne er med til at skævvride priserne på aktiver i de markeder, hvor de handler.

 

Omfanget af nye lån falder i Kina

Kinas bredeste mål for nye lån faldt med 19 procent i marts sammenlignet med et år tidligere, og dermed ser det ud til, at de kinesiske myndigheder har haft held med at lægge en dæmper på væksten i det finansielle system. Det skriver Bloomberg News.

 

Ruslands obligationsmarked er under pres

Risikoen for en stor finansiel krise i Rusland er vokset kraftigt, for landets private selskaber er blevet lukket ude af de globale obligationsmarkeder. The Daily Telegraph skriver, at det betyder, at selskaberne formentlig ikke vil kunne refinansiere deres lån uden økonomisk hjælp fra staten.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs