FinansWatch

Carnegie har igen sorte tal på bundlinjen

Investeringsbanken Carnegie fik i 2013 igen sorte tal på bundlinjen, efter flere gange at være blevet udråbt til blandt andet at være den bedste investeringsbank i Danmark.

Foto: Carnegie

Ved indgangen til 2013 havde Carnegies topchef, Thomas Eriksson, et mål om at den svenske investeringsbank skulle tjene 300 mio. svenske kr. før skat og bonusbetalinger til medarbejderne. Da 2013 sluttede, viste det sig, at tallet blev på 406 mio. svenske kr., eller 345 mio. danske kr.

Det var en markant forbedring i forhold til 2012. Efter bonusbetalinger men før skat, nedskrivninger og engangsposter gik Carnegie fra et underskud på 55 mio. svenske kr. i 2012 til et overskud på 161 mio. svenske kr. i 2013, og på bundlinjen stod et plus på 194 mio. svenske kr. Det er næsten en halv mia. kr. bedre end det underskud på 283 mio. kr. i 2012.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs