FinansWatch

K/S-investorer slås med administrator

Administrationsselskabet Difko er havnet i et slagsmål med en af sine største kunder.

Kommanditselskabet K/S Eleonora er langt fra tilfreds med sin ejendomsadministrator Difko, skriver dagbladet Børsen.

Ejendomsselskabet vedtog på sin generalforsamling, at man ville fyre Difko som administrator og finde en ny. Men kontrakten kan kun opsiges, hvis der er tale om misligeholdelse. Det bestrider Difko, at der er tale om, og i stedet har Difko nu fyret bestyrelsesformanden i Eleonora.

"Det er helt ude i hampen det her. Vi har forsøgt at skille os af med Difko, der slet, slet ikke har levet op til deres ansvar. I stedet afsætter de os, uden at have ret til det, for at beholde deres indtægt," siger den afsatte formand Kim Riis Poulsen til Børsen.

Difko har ifølge Børsen udsigt til at aflægge årsregnskab med negativ egenkapital, og Eleonora-kontrakten indbringer millioner hvert år.

 

 

Mere fra FinansWatch

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs