FinansWatch

Nyt netværk for finanssektoren

Et nyt netværk for den finansielle sektor tager fat på diskussionen om, hvordan sektoren kommer videre efter finanskrisen.

Konsulentvirksomheden Samuelsen starter i 2013 et nyt netværk for interessenter i den finansielle sektor. Netværket skal hen over en række møder diskutere verdenssituationen efter finanskrisen.

"I kølvandet af finanskrisen mener vi helt klart, at et nyt netværk i finanssektoren vil være gavnligt med de store forandringer sektoren står overfor. Der er brug for en øget belysning af det politiske ønske om regulering og viden om, hvordan man skal forholde sig til de nye spilleregler," siger direktør Morten Samuelsen i en pressemeddelelse.

Blandt oplægsholderne er blandt andre Danske Bank-direktør Tonny Thierry Andersen og tidligere finansminister Mogens Lykketoft.

Facilitator på møderne er underdirektør i Nykredit Markets Robert Spliid.

"Formålet er at samle de forskellige dele af finanssektoren i en konstruktiv udveksling af synspunkter. Vi glæder os til en spændende dialog om finanssektorens fremtid til det fælles bedste," siger Morten Samuelsen i meddelelsen.

Læs mere om netværket her

 

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere