Flere finanshuse ser nu positivt på Paypal-aktie

Transaktionsselskabet Paypal får nu mere opbakning fra investorerne.
Foto:Jeff Chiu/AP/Ritzau Scanpix
Foto:Jeff Chiu/AP/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Hårdtprøvede Paypal, der har haft det svært på bagkanten af pandemien, efter at væksten i onlinehandelen er bremset op, begynder igen at vinde opbakning på Wall Street.

I al fald har onsdag endnu et finanshus meldt sig med en positiv anbefaling, da Raymond James har sat sit vurdering op til ”outperform” fra ”market perform” og samtidig konstateret, at Paypal er en ”aktie, man gerne vil eje”.

Investeringsbanken mener, at de kortsigtede indtjeningsestimater blandt analytikerne nu har nået en bund, og samtidig ser analytiker John Davis, at yderligere besparelser kan skabe indtjeningsvækst.

Tidligere på måneden var det Bank of America, som løftede sin anbefaling fra ”neutral” til ”køb”, da analytikers Jason Kupferberg er opmuntret af de fremskridt, Paypal har gjort på omkostningssiden, og da den aktivistiske investor Elliott Management har meldt sig i ejerkredsen med en aktiepost på 2 pct.

Finansmagasinet Barron’s har også for nyligt fremhævet aktien i positivt lys, skriver Dow Jones Newswires.

Paypal, som for ikke så længe siden annoncerede et tilbagekøbsprogram på 15 mia. dollar, er faldet med næsten 50 pct. i år, men onsdag løftede nyheden fra Raymond James aktien med 2,8 pct.

Ud af 53 analytikere er 37 nu positive på aktien i Paypal, mens 16 er neutrale. Ingen siger ”sælg”.

Paypal stiger efter kendt aktivist-investor checker ind

Paypal stiger med yderligere 10 pct. i formarkedet til 100 dollar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også