FinansWatch

Direktør tager Nasdaq-suspendering som kærkommen timeout

Fintechselskabet Spenn Technology står midt i at blive overtaget af norske Blockbonds. I den proces har det været svært at sikre en ligelig kommunikation til alle aktionærer, og derfor giver det god mening, at Nasdaq har suspenderet handlen med aktien, lyder det fra direktør.

Nasdaq besluttede tidligere på ugen at suspendere handlen med Spenn Technology-aktien. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Som børsnoteret selskab er det vigtigt, at markedet modtager fyldestgørende information. Og netop det har været en udfordring for Spenn Technology, der tidligere gik under navnet NPInvestor og er børsnoteret på vækstbørsen Nasdaq First North.

Derfor giver det god mening, at Nasdaq har besluttet at suspendere handel med aktien, at selskabet i en periode har været under observation af Nasdaq, lyder det fra direktør Jens Glasø.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs