FinansWatch

Lunar om konkurrencen: Svært for nye spillere at komme ind på markedet

Står det til den digitale bank Lunar, kunne konkurrencen på bank- og realkreditmarkedet sagtens blive bedre.

Foto: PR/Lunar

Det er svært at komme ind på det danske bank- og realkreditmarked, lyder det fra Lunars bankdirektør, Peter Smith, over for Insidebusiness, som har sat fokus på konkurrencen på markedet.

"Der er flere ting, der peger på, at det er meget svært for nye spillere at komme ind på det danske bankmarked. Man kan jo se på mængden af nye spillere, der har overlevet. Det gælder eksempelvis Coop Bank, der har haft underskud syv år i træk, selv om den bliver drevet af dygtige bankfolk. Det er bare supersvært at flytte kunderne, selv om man har digitaliseret markedet. Samtidig ser vi flere banker med produkter som realkreditlån, der binder kunderne og gør det svært at forlade en bank," siger Peter Smith til Insidebusiness.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fusionsdebutant vil søge råd og hjælp hos venner

En opringning fra den kommede partner satte Middelfart Sparekasses topchef, Martin Baltser, på sporet af en fusion med Folkesparekassen. Det vil dog være den første af slagsen i Middelfart, og sparekassedirektøren håber derfor på råd og vejledning fra i den henseende mere erfarne venner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs