FinansWatch

ECB-chef opfordrer til hurtig brexit-flytning til EU

Finansielle virksomheder i Storbritannien bør hurtigt få flyttet deres aktiviteter til EU, lyder det fra den franske centralbankchef.

"Selv hvis der kommer en handelsaftale, som jeg stadig ønsker og håber, vil Storbritannien have forladt det indre marked, og derfor vil tingene alligevel ændre sig betydeligt for finansielle tjenester," lød det onsdag fra den franske centralbankchef. Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS/Ritzau Scanpix

Finansielle europæiske virksomheder med base i Storbritannien må hurtigt afslutte deres flytning til EU for at kunne fortsætte aktiviteterne i blokken.

Det meddelte den franske centralbankchef Francois Villeroy de Galhau, som desuden er rådsmedlem i Den Europæiske Centralbank, onsdag aften ifølge Reuters.

"Selv hvis der kommer en handelsaftale, som jeg stadig ønsker og håber, vil Storbritannien have forladt det indre marked, og derfor vil tingene alligevel ændre sig betydeligt for finansielle tjenester."

"Det betyder, at virksomheder, der har aktiviteter under det europæiske pas, hurtigt skal afslutte deres flytning til EU, hvis de vil have aktiviteter her fra næste år," sagde Villeroy på en finanskonference i Paris.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere