FinansWatch

Aarhusiansk finansmand får trecifret millionoverskud for sjette år i træk

Investeringsselskab, som medstifter af Formuepleje ejer sammen med sin familie, lander for sjette år i træk et trecifret millionoverskud, skriver Finans.

Foto: Joachim Ladefoged

For sjette år i træk lander Hommelhoff-familiens investeringsselskab, Aktieselskabet CBH, et trecifret millionoverskud, skriver Finans.

Overskuddet udgjorde sidste år 225,3 mio. kr., hvilket var fremgang på over 30 pct.

"Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende og på niveau med forventningerne for året," lyder det i regnskabet fra Aktieselskabet CBH ifølge Finans.

Hommelhoff-familiens forretninger kan spores tilbage til kapitalforvalteren Formuepleje, som Claus Hommelhoff var med til at stifte sammen med Lars Erik Møller. Claus Hommelhoff har i dag en mere tilbagetrukket rolle i kapitalforvalteren, hvor han i dag er senior formuerådgiver.

Stifterfamilie købt ud af Formuepleje

Formuepleje går efter mere end 10 mia. kr. i ejendomme

Mere fra FinansWatch

Hvidbjerg Bank opjusterer forventningerne

Der er fortsat gang i konverteringerne og med positiv effekt på kursreguleringer afledt af bankens værdipapirbeholdning, opjusterer den jyske bank sine forventninger til året.

Aktieanalytiker i Handelsbanken skal ikke med til Jyske Bank

Aktieanalytiker i Handelsbanken har haft sidste arbejdsdag efter overdragelsen til Jyske Bank. Han var nemlig ansat ud af Svenska Handelsbanken i Stockholm, og flytter derfor ikke med til Silkeborg-banken sammen med kollegaerne i den danske afdeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs